Henry Temmermans

Naam geleider: H. Temmermans
Waar kom je vandaan: woonachtig in Nunspeet
Naam hond waar mee je nu traint: Kay
Ras van de hond en waarom hiervoor gekozen: de Mechelse herder hond is echt mijn ras, het is een mooi ras, goed waaks, leergierig en je kan er goed mee sporten.
Leeftijd van de hond nu: 6 maanden.
Aantal jaren in de KNPV actief: 3 jaar.
Reeds behaalde certificaten met deze of voorgaande honden (naam en certificaat, of aantal certificaten in het geval van de ervaren dresseurs onder ons): Heb tot op heden geen hond voor een keuring gehad.
Heb je nog andere sporten gedaan met de hond? Nee.
Waarom heb je gekozen voor deze sport? Als ik geweten had dat politiehonden getraind werden door particulieren in plaats van door de politie dan was ik eerder in deze sport beland, het is een hele leuke sport waar je ook veel geduld voor moet hebben. Het is ook een echte team sport ook lijkt dat van buitenaf niet zo, zonder hulp van je clubleden kun je geen hond africhten.
Wat wil je bereiken met de hond? Het is voor mij een echte hobby en heb totaal geen haast tot het behalen van een certificaat, ik ben nu bezig met Kay voor politiehond 1 en wanneer dit behaald is wil ik door gaan voor politiehond 2. Hierna zie ik wel verder misschien nog door voor objectbewaking, maar dat ligt ook aan de conditie van de hond.
Stel je zelf en je hond(en) kort voor in een leuk stukje: Ik ben Henry Temmermans en ben geboren op 02-10-1976 in Lelystad, getrouwd met een leuke en hele lieve vrouw Ilona en samen hebben we 2 kindjes Collin & Zyva. Sinds Mei 2015 ben ik in aanraking gekomen met deze hondensport, ik ben 1 van de 3 pakwerkers op deze club.
Heb je nog meer honden? Zo ja actief in de training geweest of zit dit in de planning? Nee Kay is mijn enige hond, misschien dat er in de toekomst nog 1 bij komt maar dat zien we wel hoe alles loopt in de toekomst.